0

John Holmes - Super Sauna Pump

John Holmes - Super Sauna Pump

Lagerstatus: På lager

kr 479,00
ELLER
John Holmes egne signatur penispumpe. Pumpen tømmer seg raskt for luft og lager et sterkt vakuum, noe som trekker mer blod i penis, gjør den større og hardere.

Produktdetaljer

Slik gjør du det:


Penis føres inn i røret, mens man holder en finger over et lite hull midt på røret og pumper. Dette skaper et vakuum som trekker ut blod i penis. Ved å pumpe lenge kan blodtilstrømmingen bli så stor at noen av de minste blodårene sprekker. Dette ser ut som bloduttredelser og er ikke farlig (da har du bare pumpet litt for hardt)


Tips:


For å få fullt utbytte av en penispumpe, må man barbere området rundt penis, samt benytte seg av ett glidemiddel for å sørge for at det blir helt tett. Poenget er tross alt å suge ut luften av røret og det er vanskelig dersom det er lekkasjer. Det lønner seg også å benytte seg av en stram penisring for å holde på ereksjonen (ta av pumpen når ereksjonen er på topp, og sett kjapt på penisringen).


Hygiene:


Produktet kan vaskes med vanlig intim såpe, deretter rengjøres produktet med egnet rengjørings-eller desinfeksjons- middel.


Produktbeskrivelse:


  • Farge: Blank/gjennomsiktig
  • Lengde: 20 cm
  • Diameter: 70 mm
  • Ingen video tilgjengelig.

    Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)